Gulet vakantie

Turkse Gulet

Gulet Vakantie, huur een gulet in Turkije, Griekenland, Italië, Spanje of Kroatië.


Huur een privé gulet zodat u alleen met uw eigen groep aan boord bent met schipper, matroos en kok.
Of huur alleen een hut / bed, ook wel cabin cruise genoemd.

Beleef een mooie Gulet Cruise.

Er zijn twee verschillende manieren om een Gulet vakantie te houden:


  • U huurt de gehele gulets, wij noemen dat Gulet Charter, ideaal voor een groep vrienden of meerdere families die met hun kinderen een hele gulet willen huren om een exclusieve reis te maken.
  • U stapt aan boord van een gulet en huurt alleen een hut, wij noemen dat Cabine Charter (meezeilen), en leuke mogelijkheid voor koppels, alleen reizende of kleine groepen met de kans om nieuwe vrienden te maken of andere avontuurlijke reisgenoten te ontmoeten.

De hiernaast weergegeven foto’s tonen algemene kenmerken van een typische Turkse Gulet van de standaard of superior categorie gebruikt voor cabine charter, maar hoeven niet noodzakelijk het jacht te zijn dat men gebruikt voor uw cruise.

Het verschil tussen standaard of superior categorie is onder andere het aanwezig zijn van een airconditioning.

De keuze van het jacht is afhankelijk van het aantal passagiers.

De Turkse Gulets van de standaard categorie beschikken niet allemaal over airconditioning, alle cabines hebben eigen toiletten, het interieur is comfortabel en de service aan boord is goed.

Heeft u zin in een heerlijke gulet vakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur een email naar contact@global-yacht.nl
of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904