Zeiljacht huren Antiqua

met de bijboot op pad in Caribisch gebied

Zeilen rond Antigua!
Huur een zeiljacht in Antigua en waan u een deelnemer aan de Antigua race!

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.

zeilvakantie keuzes:

ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Zeilen rond Antigua!

Met 365 door palmen omzoomde stranden en talrijke ankerplaatsen, biedt Antigua uitstekende zeilvakanties rond het eiland.

Antigua was de Caribische schuilplaats van Lord Nelson. Denk eens aan ontelbare eilanden en kompleet verschillend van elkaar. Denk eens aan een mengelmoes van culturen. Denk eens aan onbedorven en prachtige ankerplaatsen. Welkom in Antigua en Barbuda en de Leeward Islands!

Antigua heeft mogelijkheden om te feesten, dans de hele nacht op het ritme van de steel drums. Geniet van het aanbod aan watersport mogelijkheden en belastingvrije aankopen. Het onbedorven zuster eiland Barbuda met zijn perfecte roze zandstranden en vogels is de plek om helemaal tot rust te komen.

Met warme en constante passaatwinden en vele idylische veilige ankerplaatsen zijn Antigua en Barbuda een fantastische bestemming voor de zeiler.
Dit zeilgebied strekt zich uit van Guadeloupe in het Zuiden tot zuster eiland Barbuda, Nevis en St. Kitts, St. Barts en St. Maarten.

Guadeloupe een Frans eiland, Barbuda bekend om zijn rust, fregatten en kilometers lange witte zandstranden, Nevis en St. Kitts weelderig en verwelkomend, St. Barts, met zijn wereldwijze elegantie, St. Maarten een onstuimige mix van Franse en Nederlandse culturen. En natuurlijk de prachtige diversiteit van Antigua. Met zijn afgelegen baaien in het Noorden tot de historische scheepswerf van Lord Nelson in het Zuiden, tot omgebouwde suikermolens aan de Oost kust. Het is een zeilgebied wat op u ligt te wachten om ontdekt te worden.

Antigua Race Week, een fantastisch zeilevenement.

Deze locale zeilweek eind april, eerste week mei heeft zich ontwikkeld tot een internationaal evenement wat zeilers van over de hele wereld aantrekt. Duizenden zeilers genieten van de feesten en stemming na de wedstrijden. Op de deelnemende boten varen olympische en professionele zeilers en geeft u de gelegenheid om de competitie aan te gaan.
Zeilfanaten komen jaar na jaar terug om dit festijn mee te maken en te zeilen in de perfecte omstandigeden van de warme en constante passaatwinden.

Voor reizigers uit Nederland is dit een van de aantrekkelijkste bestemmingen door de uitstekende zeilmogelijkheden gecombineerd met rechtstreekse vluchten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: