Zeiljacht huren Barcelona

oude haven van Barcelona

Zeilvakantie in Barcelona.

Huur een zeiljacht in Barcelona en ontdek naast deze prachtige stad ook de kust.

Ook mogelijkheden voor een lang weekend met een vriendenclub!
Of voor uw bedrijf, vraag naar de mogelijkheden.

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in Barcelona!

zeilvakantie keuzes:

ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Spanje, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Spanje - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken. Er is helaas nog geen flottielje in Spanje.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande traditionele gulets zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Zeilen in Barcelona!

Ontdek de wilde kust vanuit Barcelona. Het zeilen vanuit Barcelona Noordwaarts richting de Pyreneen is zeker het beste wat we u kunnen bieden op het vasteland van Spanje. Er is hier een klein aantal motorjachten – voornamelijk kleinere – beschikbaar voor charter.

Indien u met een charter jacht in Barcelona start dan is een enkele reis naar Mallorca mogelijk als ook een tocht langs de Costa Brava. Meestal is het een verlenging van uw vakantie aan de stad zelf.
De meest aantrekkelijk stad in de buurt is Tossa en het is een lange zeiltocht heen en terug.
Een veel betere keus is om uw zeiltocht te starten vanuit Palamos, u kunt bijvoorbeeld met Transavia naar Girona vliegen.

Als alternatief hebben we ook een goede selectie van catamarans in Ampuriabrava, ook te bereiken via Girona.
Palamos, Platja d’Oro, St Feliu, L’Estartit, L’Escala en  Ampuriabrava:
De hier genoemde plaatsen hebben allen een haven of een echte marina (of beiden zoals in Palamos) met alle moderne faciliteiten . Het landschap is aantrekkelijk. Als het weer rustig is zijn er vele kleine inhammen (cala’s) waar u voor anker kunt gaan om lekker te zwemmen.
Enkele voorbeelden zijn: Aiguablava, Sa Tuna, Sa Riera en Montgo.
U kunt daar niet overnachten omdat de grotere baaien niet beschermd zijn voor de heersende Tramontane wind en vol liggen met kleine bootjes.

Cadaques – lange tijd het thuis van Salvador Dalí – is een van de beste plaatsen om te bezoeken en voor anker te gaan.

U kunt er prima in de zomer terecht maar net zoals overal in de Westelijke Middellandse Zee is het in augustus erg druk.
Barcelona ligt vlakbij en dit is een prettig gebied bij de stad met 4 miljoen inwoners. De overheersende passie van de Spanjaarden is kleine motorjachten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Spanje en onze bestemmingen in Spanje vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: