Zeiljacht huren Dubrovnik

varen bij Dubrovnik

Zeilen in Kroatië vanuit Dubrovnik

Kroatië is op dit moment de top jachtverhuur locatie in Europa, die eindeloos zeilen in adembenemende omgevingen aanbied.
Naast het zeilen biedt deze regio veel cultuur en het is rustiger als Zadar en Sukosan.

Zeilen bij Dubrovnik, de parel van de Adriatische Zee.zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden van Kroatië, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Kroatië - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken. Wij bieden 3 flottieljes in Kroatië - vanuit Pula, vanuit Zadar / Sukosan en vanuit Sibenik / Zaton.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande traditionele gulets zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Dubrovnik, het meest zuidelijk gelegen zeilgebied in Kroatie.

De meest Zuidelijk gelegen basis die we aanbieden in Kroatië. Dubrovnik is zoals Split een UNESCO Wereld erfgoed plaats. Een bestemming die zeer regelmatig wordt aangevlogen vanuit Schiphol. Dubrovnik is een populaire bestemming van zeilers die zowel de stad willen bezichtigen en willen zeilen.

Beschikbaarheid van jachten in Dubrovnik is vaak een probleem maar recent is het aanbod van jachten flink uitgebreid. Als u een groot jacht wilt huren in het hoogseizoen is het aan te raden om vroeg te boeken.
Schepen die hun basis hebben in Split treft u hier vaak aan zodat het ook mogelijk is om een one-way te boeken zonder toeslag. Dit is een aantrekkelijke optie, speciaal indien u twee weken heeft om terug te varen. Dubrovnik is een geliefd doel en droom van velen zeilers in de Adria. De Dubrovnik regio bevindt zich in het uiterste zuiden van de Kroatische Adria, en bood toegang tot een groot rijk in de monding van de Adriatische zee. Dubrovnik is een stad om verliefd op te worden. De parel van de Adria omvat de mooiste bouwkundige nalatenschap ter wereld (UNESCO).

Omringd door middeleeuwse muren en vestingwerken waar de zee haar golven op loslaat, schittert hij door de eeuwige stenen schoonheid. Wanneer u van de ene naar de andere stadspoort wandelt dan wandelt u ook echt van Romaans en gotiek tot late Renaissance en barok.

Ten westen van Dubrovnik ligt het eiland Mljet. Een echt natuurwonder voor iedere watersporter in de Dubrovnik regio. De bijzondere uitstraling zal een ieder bevallen. De legende vertelt dat Odysseus gevangen is genomen op zijn terugreis naar Ithaca na de Trojan oorlog door de nymf Calypso en 7 jaar op het eiland verbleef.

Wanneer u het kleine vissersdorp Okuklje aanloopt, dat zich in de spiraalvormige baai bevindt, lijkt het erop dat u de weg terug niet meer zult vinden. Het nationale park omvat zijn westelijke deel met twee diepe inhammen, die men vanwege hun nauwe toegang tot de open zee meren noemt; een bloeiende mediterrane vegetatie, waardevolle monumenten uit de Oudheid en een benedictijnen klooster uit de twaalfde eeuw op een eilandje midden in het meer – de baai.

Een goede basis om aan de wal te gaan is de ACI marina Dubrovnik, deze bevindt zich vlakbij Komolac, ongeveer 2 mijl van de ingang tot de haven van Gruz en slechts 6 km van het oude centrum. De haven heeft 425 ligplaatsen en goede faciliteiten.

U kunt ook naar Dubrovnik vliegen om Montenegro te bereiken wat we denken dat onze topbestemming zal worden.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Kroatië en onze bestemmingen in Kroatië vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: