Zeiljacht huren Frankrijk

zeilen bij Corsica

Zeilen in Frankrijk! Een land met veel mogelijkheden.  • De uitdagende kust van Bretagne
  • De lange deining van de Atlantische Oceaan
  • Waan je tussen de filmartiesten aan de Cote d'Azur
  • Zeil naar het eiland Corsica wat vlak voor Italië ligt


zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Frankrijk, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Frankrijk - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken. Wij bieden 1 flottielje in Frankrijk - bezoek Corsica met een start in Sardinië.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande traditionele gulets zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Zeilen in Frankrijk.
Wonderschone variatie Bretagne, Atlantic, van La Rochelle tot de Spaanse grens, Cote d’Azur en Corsica.

Zeilen in Frankrijk, zeilen in BRETAGNE: Vele Nederlandse zeilers varen ieder jaar in Bretagne, zowel in het Noorden als het Zuiden. Het is een fantastisch vaargebied en ligt erg dichtbij, met lage reiskosten en een korte reistijd. Wij bieden u een uitstekende selectie van zeiljachten en u kunt op een warm onthaal rekenen van onze partners in Frankrijk.

Zeilen in Frankrijk, zeilen langs ATLANTISCHE KUST: Eenvoudig te bereiken over de weg of door de lucht uit de meeste delen van Europa, biedt de Atlantische kust van Frankrijk interessante en gevarieerde zeilmogelijkheden. Het is en blijft open Atlantische oceaan en de Golf van Biskaje staat bekend om zijn winderige omstandigheden. Het eiland op zee buiten La Rochelle (zie foto rechts bovenaan) is een zeer aantrekkelijke bestemming zonder last te hebben van de intense warmte van de Middellandse Zee.

Ontdek de glamoureuze kust van de Franse Rivièra met uw zeiljacht en geniet van de chique levensstijl.


Klik hier voor een filmpje over zeilen in St Tropez!

Zeilen in Frankrijk, zeilen langs de COTE D’AZUR:
We kunnen niet ontkennen dat in het Zuiden van Frankrijk de jachthavens duur zijn, maar charter prijzen zijn concurrerend met de rest van Europa. Indien u gebruik wenst te maken van een schipper dan moet u ook op behoorlijke kosten rekenen! Buiten het seizoen is het bijzonder charmant, in het bijzonder het Marseille / Toulon gebied.

Zeilen in Frankrijk, zeilen rond CORSICA: Dit is een van de beste zeilgebieden van de Centraal Middellandse Zee. De stad Propriano staat op de foto rechts onderaan. Het heeft een rijke historie en een speciale verhouding met Frankrijk. Het is met de ferry vanuit Nice eenvoudig te bereiken, maar u kunt het ook via Sardinië bereiken. Bretagne is zeer eenvoudig te bereiken, zeker met eigen vervoer! De Cote d’Azur kunt u het beste via Marseille of Nice bereiken. In de zomer zijn er enkele charter vluchten naar Corsica.

Unieke 14 daagse flottielje in Corsica met start vanuit Portisco, Sardinie.
Ontdek Corsica en de Costa Smeralda in een vakantie! Meer informatie vindt u hier.


Meer achtergrondinformatie over zeilen in Frankrijk en onze bestemmingen in Frankrijk vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: