Meezeilen klassiek zeiljacht


klassiek zeiljacht voor anker

Authentieke zeilbeleving op grote zeiljachten met de service en comfort van een cruise.

Wij organiseren Zeil-Jacht-Reizen met een combinatie van ontspannen zeilen en veel tijd voor zwemmen en snorkelen, excursies en ontspanning.

Zeil mee op een luxe klassiek zeiljacht met een professionele bemanning en kok die u heerlijk verzorgd. Zeilen, culinaire gerechten en een uitstekende service; vaar mee met uw familie of vrienden of ga alleen en ontmoet nieuwe vrienden.

Geniet aan dek, kijkend naar het spel van de golven of het voorbijtrekkende landschap onder de hoge witte zeilen ... met een beetje geluk ziet u dolfijnen, schildpadden of zelfs walvissen.
Ervaar het gevoel van een eigen privé jacht, met de ambiance van de mooiste vaargebieden in de Middellandse zee en het Caribisch gebied.

Zeil cruise met combinatie van ontspannen en actief zeilen

Een zeilcruise op een van onze reguliere vaarroutes. Zeil ca. 4 tot 6 uur per dag (diegene die wil, mag helpen) zonder vaste vaarroute met tussentijds bezoek aan kleine haventjes, langs de mooie baaien en kusten van de Middellandse zee en het Caribisch gebied.
Meestal gaan we 's nachts voor anker in een rustige baai. Soms zeilen we in de nacht of gewoon 's morgens vroeg.
Zwem direct vanaf het schip of geniet van de zon aan het strand. Maak een excursies aan land of ontspan op het grote teakhouten dek. Alles is mogelijk!

Wilt u meer lezen bekijk dan hier de reisverslagen van enkele reizen:
Sicilië en Liparische eilanden
Caribisch gebied
St Maarten en BVI
Gibraltar, walvissen en dolfijnen cruise

Zeil met uw familie en kinderen

Tijdens de schoolvakanties bieden wij een bijzondere zeilcruise voor families met kinderen.
Beleef het leven aan boord van een klassiek zeiljacht. De route en service is afgestemd op families, er worden langere zwem stops gemaakt en er wordt meer tijd vrijgemaakt voor watersport of landexcursies. De kok zorgt voor heerlijk eten, ook afgestemd op kinderen.

Zeilen met een thema
Tijdens onze thema reizen reist een speciale gids mee aan boord. Hij organiseert excursies en geeft eventueel presentaties.
Zo is er een zeebioloog aanwezig bij de zeilreis „Walvissen en Dolfijnen“ in de Straat van Gibraltar, een geoloog bij de „Vulkanen“ op Sicilië en de Liparische eilanden of de Dodekanesos en een historicus bij de cruise „Zeilen en Geschiedenis“.
Op de planning staan zeilreizen met als thema „talencursus“ en „culinaire cruises“.
Al onze reizen zijn geschikt voor individuele reizigers, niets verbindt mensen meer dan een gemeenschappelijke zeilervaring. De meeste van onze gasten zijn open en vriendelijke mensen die gemakkelijk een gesprek aangaan waardoor alleen reizenden zich eigenlijk nooit alleen voelen.

Meezeilen voor alleengaande, stellen, vrienden, voor iedereen die het leuk vindt om te zeilen op een klassiek zeiljacht en wil genieten van de service en comfort van een cruise.


Waar kunt u meezeilen?
Zeil mee in de Middellandse zee, van Griekenland via Sicilië en de Straat van Gibraltar naar de Kaapverdische eilanden. Of langs de Franse kust, richting de Balearen en verder naar Sardinië of maak een oversteek naar het Caribisch gebied.

Al vanaf 1.300 euro kunt u een prachtige zeilcruise maken inclusief volpension.
Een prijs overzicht vindt u bij de 2 verschillende schepen, links in de balk.

Benieuwd naar de mogelijkheden bel of mail ons dan.

Heeft u zin in een heerlijke meezeil vakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur een email naar contact@global-yacht.nl
of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904