Zeiljacht huren Seychellen

Uitzicht op strand in de Seychellen

Zeilen in de Seychellen, dromen van de Indische Oceaan

Beleef een droom en zeil met uw jacht in de Indische Oceaan.

Schitterende vergezichten in dit onbedorven paradijs, ideaal voor de meer ervaren zeilers die op zoek zijn naar een verandering van het Caribisch gebied.

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden en stranden in de Seychellen, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in de Seychellen.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Er zijn helaas nog geen flottieljes in de Seychellen.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Dromen van de Indische Oceaan!

De seychellen archipel bevindt zich ongeveer 1000 km (600 mijl) van de Oost kust van Afrika en Mombassa. Deze eilanden en inhammen strekken zich uit over de Indische Oceaan en liggen van NE naar ZW over 1200 km (714 mijl) van St. Denis eiland in het NE naar het atol Assumption in het ZW, tussen 4 - 10 graden Zuiderbreedte en 46 - 56 graden Oosterlengte.

De vloot is niet erg groot maar erg professioneel gemanaged door één van onze partners. Zij heten u van harte welkom in dit prachtige natuurlijke paradijs.

U vaart op open oceaan dus basis ervaring is noodzakelijk. Het vaargebied is beperkt tot de binnenste eilanden. Indien u naar de Amirantes wilt kan dit alleen op verzoek. Het gebied bevat de vier belangrijkste eilanden; Mahé, Praslin, Silhouette, La Digue en twee dozijn kleinere eilanden. Beelden van enkele plekken die u kunt bezoeken treft u links aan. Deze beelden geven u alleen een kleine indruk van dit onbedorven hemelse paradijs.
De schoonheid van de eilanden zal u verstelt doen staan:

  • granieten rotsen gepolijst door de zee, prachtige witte zandstranden
  • verbazende equatoriale flora en fauna met bijzondere soorten vogels, dieren, vissen, bomen en bloemen
  • natuurlijke schatten: zeeschildpadden, koraalriffen en zeevogelkolonies

De Seychellen zijn één van de weinige plaatsen op aarde beschermd tegen vervuiling. De mens komt pas sinds 250 jaar op de Seychellen en heeft de natuur nog niet beschadigd.

De politieke overheid beschermt het milieu zorgvuldig. U kunt aan boord van uw jacht dit onaangetaste erfgoed ontdekken net zoals de zeelieden uit de 18e eeuw die dit al eerder hebben gedaan.

Het is geen goedkope bestemming, maar de kosten om een jacht te huren zijn niet buitengewoon. Als u de grote vliegafstand in gedachten houdt dan zijn de kosten van de reis ook niet extreem.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: