Meezeilen


meezeilen en helpen aan boord

Droomt u van een zeilvakantie met uw gezin / vrienden, maar u kunt niet zeilen?

Wij organiseren voor gezinnen of vrienden die geen of weinig zeilervaring hebben, onder begeleiding van een enthousiaste schipper, een zonnige zeilvakantie.

Zeil mee op een luxe zeiljacht met een ervaren schipper. Zeil mee met familie of vrienden of ga alleen en ontmoet nieuwe vrienden. Zeilavontuur met uw gezin of vriendengroep.

Heerlijk genieten van zeilen en zwemmen in een prachtige omgeving met ‘echte’ zomerse temperaturen? Zelfs zonder zeilervaring behoort dit tot de mogelijkheden. De schipper zeilt de boot samen met u terwijl u tijd heeft om te genieten en tegelijkertijd ervaring opdoet.
Zeil met ons mee over de azuurblauwe Middellandse Zee. Verken haventjes, anker in baaien en ga heerlijk snorkellen, spot dolfijnen.

Er zijn 2 mogelijkheden: u zeilt mee in een ‘flottielje’ met andere gezinnen, ideaal voor de kinderen en jongelui die vrienden maken met de andere gezinnen in de vloot of u trekt er zelfstandig met de schipper op uit, geschikt voor iedereen die een eigen plan wil maken.

Flottielje met andere gezinnen

We zeilen in een groep met andere zeiljachten met gezinnen. ’s-Ochtends is er een briefing en hoort u de details van het weer en de bestemming en uiteraard de leuke ankerplekken onderweg. Daarna zeilt u samen met de schipper en ontmoeten we elkaar weer in de middag. Dan kunnen de kinderen zwemmen en met de bijboot spelen. ’s-Avonds kunt u in een restaurant eten of met uw gezin gezellig aan boord eten en van de vrijheid genieten.

Geniet van een zeilvakantie en ga zelfstandig op avontuur met een ervaren schipper

Samen met de schipper maakt u een plan voor de week afhankelijk van de weersomstandigheden en ontdekt u een nieuwe omgeving. U bepaalt helemaal zelf de dagindeling en het avontuur.

Voor gezinnen of vrienden die geen of weinig zeilervaring hebben en onder begeleiding van een enthousiaste schipper een zonnige zeilvakantie willen meemaken.

Er zijn zeiljachten of zelfs een luxe catamaran met mogelijkheden vanaf 3 tot 8 personen. Geniet in Italië, Zuid Frankrijk, Kroatië of Turkije van pittoreske havens of kleine eilanden. Zomers weer, ontspanning en avontuur voeren de boventoon.
Het is een vakantie voor beginnende zeilers, zonaanbidders, waterratten en iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie.
U zeilt op een modern kajuitzeiljacht voorzien van koelkast, douche, toilet, keuken en navigatietafel en douche op het achterdek. U slaapt in een eigen hut en heeft meestal een 2-persoonsbed. Buiten aan dek slapen onder de sterren behoort zelfs tot de mogelijkheden. De schipper heeft een eigen hut aan boord van uw zeiljacht.

Speciale aanbieding in Sardinië
Beneteau Oceanis 411 voor gezinnen of groep vrienden van 6 personen
Prijs per week inclusief schipper juni 2.785 euro juli 3.125 euro

Meezeilen voor alleengaande, stellen, vrienden, voor iedereen die het leuk vindt om te zeilen en wil aansluiten bij een groepje aan boord van een meezeilschip.


Waar kunt u meezeilen?
In Turkije, Fethiye, Bodrum of Marmaris. In Griekenland, het Lefkasgebied of Kos. Italie vanuit Sardinië. Kroatië vanuit Pula of Zadar. De Canarische eilanden en ook in het prachtige Belize, maar ook op een gulet kunt u meezeilen.
Staat uw bestemming er niet bij, vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

Klik hiernaast of hieronder op de landen om meer te lezen over de meezeilvakanties.

Griekenland:
Huur een luxe jacht Swan 80 met crew in Griekenland
Meezeilen vanuit Kos
Meezeilen met het moederschip van de flottielje in Griekenland

Special Santorini:
In juni en augustus is er een Special naar Santorini, u kunt 1 of 2 weken meezeilen.
Een prachtige zeilreis en een leuk avontuur naar het bijzondere Santorini. Start 22 juni of 17 augustus! lees hier meer over deze bijzondere meezeilvakantie

Italië:
Heerlijk genieten, zeilavontuur met schipper voor mensen zonder zeilervaring. U huurt het schip prive!
Meezeilen met het flottielje moederschip. Losse boekingen mogelijk!

Kroatië:
Meezeilen vanuit Zadar en beleef de prachtige omgeving.

Mallorca:
Meezeilen met het flottielje moederschip

Canarische eilanden:
Meezeilen, 1 week of 2 weken op een luxe catamaran
Meezeilen vanuit Lanzarote

Zeilinstructie
Wilt u meer dan alleen meezeilen, dan kunt u als extra een zeilinstructie boeken. Afhankelijk van waar u gaat meezeilen is daar een eigen programma voor. De zeilinstructie kan afgestemd worden op de kennis die u nodig heeft om de volgende keer in de flottielje mee te kunnen varen.

Wie zeilen er mee?
Over het algemeen zijn de deelnemers sportief en avontuurlijk ingesteld, houden van zeilen en / of willen het zeilen in de praktijk leren. Er zijn geen duidelijke leeftijdsgrenzen. De deelnemers boeken als stel of individueel.
Van de deelnemers wordt verwacht dat ze de handen uit de mouwen steken. U helpt mee de zeilen hijsen, strijken, reven, aanleggen, afvaren, maar ook afwassen en de boot opruimen.

Heeft u zin in een heerlijke meezeil vakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Stuur een email naar contact@global-yacht.nl
of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904