Zeiljacht huren Atlantic

varen Atlantische kust Frankrijk

Zeilen in Frankrijk, zeilen langs de Atlantische kust.

Atlantische kust, lange deining, ruige kusten en prachtige plaatsen om te bezoeken. De meeste wereld omzeilers slaan deze kust over, zonde!

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in Frankrijk!

zeilvakantie keuzes:

ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Frankrijk, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Frankrijk - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken. Wij bieden 1 flottielje in Frankrijk - bezoek Corsica met een start in Sardinië.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande traditionele gulets zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Zeilen in Frankrijk, de Atlantic
La Rochelle, het laatste bastion van de Britse overheersing in Frankrijk, is eenvoudig te bereiken van de meeste plaatsen uit Europa.
Het biedt een historische stad en goede gevarieerde zeilmogelijkheden. Het klimaat en water is er warmer dan ten Noorden van de Loire.

La Rochelle in de Atlantische Oceaan, de startplaats van vele Franse zeilwedstrijden.


De interessante eilanden Ile d’Oleron en Ile de Ré zijn beiden eenvoudig te bereiken en liggen op een mooie zeilafstand.
De steden zijn aantrekkelijk, hebben veel goede restaurants en hotels zijn redelijk geprijsd er zijn genoeg leuke plaatsen om een paar dagen voor of na het zeilen te vertoeven.

Er is een flinke zeilvloot van monohulls en catamarans beschikbaar gedurende het seizoen en er zijn mogelijkheden om een lekker lang weekend te zeilen.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Frankrijk en onze bestemmingen in Frankrijk vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: