Zeiljacht huren Fethiye / Gocek

uitzicht op Gemiler eiland

Zeilvakanties in Turkije
Kenmerk van zeilen in Turkije is dat het zelfs in het hoogseizoen nog relatief rustig is op het water. U vindt altijd wel een mooie ankerplek in één van de honderden ongerepte baaien. Gastvrijheid is het levensmotto van de Turken! Bodrum is een prachtig gebied voor de meer ervaren zeiler, met minder ervaring raden wij u aan deel te nemen aan de flottielje.

Zeilen in Turkije.
Huur een zeiljacht in de baai van Gocek, Fethiye, een fantastisch vaargebied. Onze basis in Gocek en Fethiye liggen geweldig beschut in een grote natuurlijke baai. De havens zijn vrij nieuw en de faciliteiten zijn modern en comfortabel.
Er zijn twee belangrijke jachtverhuur basissen in de baai van Fethiye / Gocek:

  • Fethiye
  • Gocek

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de ongerepte kustlijn van Zuid-Turkije. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases langs de "Turquoise kust" - kies uit de vaargebieden hieronder.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken. Wij bieden 2 flottieljes in Turkije - Marmaris en Gocek / Fethiye.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande Turkse gulets zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.

Zoek uw zeiljacht voor een fantastische vakantie:

Geniet van een ontspannen zeilvakantie in de beschutte Golf van Fethiye en Gocek.

De grote baai van Fethiye en Gocek herbergt meer baaien dan u in een week vakantie kunt bezoeken. U zeilt tussen de talrijke eilandjes door en bent u eenmaal goed ingeslingerd dan kunt u het ruimere sop kiezen en de kust volgen naar de volgende ongerepte beschutte baai met weer een geweldig restaurant.

Geniet van een ontspannen zeilvakantie in de Golf van Fethiye met korte afstanden en beschermde ankerplaatsen.

Wij hebben zelf gedurende 6 jaar de flottielje in Fethiye begeleid en kunnen u alles vertellen over dit fantastische vaargebied. Bel ons gerust.

Ervaring

Voor het individueel huren van een jacht is het een vereiste dat minimaal één opvarende goede ervaring heeft als schipper op een kajuitzeiljacht. Hij of zij moet alle handelingen op een jacht kunnen uitvoeren en onder alle omstandigheden met kennis van zaken beslissingen kunnen nemen (navigatie, marifoonbediening, haven en anker manoeuvres, kennis van het vaarreglement, etc.).
Wilt u liever in groepsverband zeilen, dan kunt u zich aansluiten bij onze flottieljes. Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Voor Fethiye of Gocek vliegt u op Dalaman, Martinair vliegt rechtstreeks op Dalaman. Voor een ticket moet u ongeveer 350 euro per persoon rekenen. De haven van Fethiye ligt op 40 minuten met de auto vanaf het vliegveld. Naar Gocek is het een kwartier korter. Uiteraard regelen wij de transfer voor u als u dat wilt.
Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Turkije en onze Turkse bestemmingen vindt u hier.

Heeft u zin in een heerlijke zeilvakantie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Stuur een email naar contact@global-yacht.nl

of ga naar het contactformulier
of bel ons 06 20553904
of zoek zelf uw zeiljacht: