contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Gulet vakantie Griekenland

Luxe Gulet in Griekenland

Gulet vakantie in Griekenland, huur een prive gulet met schipper, matroos en kok.


Rust, schoonheid, kunst en kleuren; rijk aan baaien die een beschutte ankerplaats bieden met licht blauw en kristal helder water.

kaart GriekenlandPrive gulets Griekenland, voor een onvergetelijke vakantie.
Meevaren aan boord van een gulet is de beste manier om van een ontspannen en comfortabele vakantie te genieten, terwijl u de kust van Griekenland bezoekt.
Een prachtig en charmant land met een kustlijn van meer dan 10.000 mijl lengte en 1.500 eilanden. Griekenland is een gastvrij land voor iedere toerist met speciale smaak of wensen. Iedereen die van de zon en de zee houdt, stranden en watersport zal in Griekenland ideale condities aantreffen om bij weg te dromen.
Griekenland is synoniem voor rust, schoonheid, kunst en kleuren; rijk aan baaien die een beschutte ankerplaats bieden met licht blauw en kristal helder water. Dit land biedt ook mooie en kleurrijke vissersdorpjes, lange stranden met wit strand.
Tevens zijn er veel restaurants en amusement, typische taveerne’s bij zee, bars met dans en muziek waar u in contact komt met de diepe Hellenische cultuur. Griekenland is vol met oude geschiedenis voor mensen die graag op ontdekkingsreis gaan en biedt een ieder het echte bewijs van onze Westelijke cultuur en toont de bezoekers een brede kijk op de wereld.
Wij hechten waarde aan de persoonlijke interesses van onze klanten en bieden hen de mogelijkheid om natuurlijke afgelegen plekken, stadjes en dorpen te bezoeken, of watersport activiteiten te beoefenen zoals zwemmen, duiken, snorkelen om een persoonlijk gevoel te geven aan de cruise.
Aan boord van onze schepen laten we onze gasten de hun favoriete route kiezen na de suggesties van de kapitein gehoord te hebben. Onze bemanning is altijd erg gastvrij en discreet en geeft u het gevoel dat u op uw eigen boot bent en respecteert altijd uw privacy.

Hieronder vindt u een overzicht slideshow met foto's van één van onze gulets in Griekenland met vertrek bijvoorbeeld vanaf Athene.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

gulet Griekenland
gulet Griekenland voordek
gulet Griekenland achterdek
gulet Griekenland bovenaanzicht
gulet Griekenland cabine
gulet Griekenland douche


De prijzen zijn per week in euro en inclusief BTW en starten vanaf 8.500 euro tot 14.000 euro in het hoogseizoen.

Prijzen zijn inclusief: brandstof (max. 4 uur per dag), havengelden, gebruik water, personeel en service.
Prijzen zijn exclusief: halfpension, transfers, havengelden, watersportfaciliteiten, excursies, vluchten en drinken.

Dranken kunnen aan de bar verkregen worden voor de lokale prijzen.

Boek nu uw zeilvakantie!