contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Gulet vakantie Italië

Gulet in Italie

Italië is algemeen onderschat bij velen, toch is het een van de meest veelzijdige en aantrekkelijke bestemmingen in Europa.

Voor de culinaire lekkerbekken is de keuken van Italië een paradijs van Europa.

Mogelijke Guletvakantie routes:
Sardinië Noord westen – Cruise naar het natuurpark Asinara
Sardinië Maddalena archipel – bezoek de eilanden Budelli en steek over naar Corsica
De Aeolische eilanden bij Sicilië – beleef de vulkanen
De baai van Napels – bezoek Capri, Ischia en Ponza.

De traditionele 'Turkse' Gulets varieren in lengte van 19 tot 25 meter, beschikken over 4 tot 6 dubbele cabines (met 8 tot 12 bedden), elke cabine heeft zijn eigen prive douche / toilet ruimte met heet en koud water. Ieder schip beschikt over Vhf, stereo en bijboot. De bemanning bestaat uit de Kapitein, de kok en matroos. Alle cruises bieden ‘full board’ en de kok aan boord serveert heerlijke nationale en internationale gerechten.

Aan boord bevindt zich een bar waar de gasten hun favoriete drankje vinden. Gelimiteerde bagage in een tas wordt aangeraden en harde koffers zijn uit den boze (vanwege het lastige opbergen en eenvoudige toegang tot uw cabine). Rubber of plastic schoenen / sandalen zijn comfortabel om te dragen aanboord.

Inschepen en ontschepen voor de beschreven cruises vindt plaats in Capo Galera voor de Noord west Sardinië cruise, in Cannigione voor de Sardinië Maddalena cruise, in Lipari voor een cruise naar de Aeolian eilanden en in Marina di Stabia voor een cruise in de baai van Napels.
Tijdens het plannen van onze routes hebben we gekozen voor dagelijkse excursies tot maximaal enkele uren zodat de gasten meer kunnen genieten van verschillende stops. De overnachting vindt meestal plaats op een ankerplek, er is dan gelegenheid om van boord te gaan met de bijboot tenzij anders aangegeven. De cruise maakt ook korte stops in havens om de watervoorraad aan te vullen.

Prive gulets Italië, beleef een heerlijke vakantie op het water.

Hieronder vindt u een overzicht slideshow met foto's van één van onze gulets in Italië.

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

gulet Italië
gulet Italië voordek
gulet Italië voordek
gulet Italië cabine
gulet Italië cabine
gulet Italië loungedek


De prijzen zijn per week in euro en inclusief BTW en starten vanaf 13.300 euro tot 20.500 euro in het hoogseizoen.

Prijzen zijn inclusief: brandstof (max. 4 uur per dag), gebruik water, personeel en service, gebruik watersport equipment.
Prijzen zijn exclusief: maaltijden, transfers, havengelden, watersport faciliteiten, excursies, vluchten en drinken, VAT.

Halfboard 420 euro / week per persoon: ontbijt, lunch of diner
Fullboard 630 euro / week per persoon: ontbijt, lunch en diner)
Dranken kunnen aan de bar verkregen worden voor de lokale prijzen.


Boek nu uw zeilvakantie!