contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Baai van Napels

voor anker bij het eiland Capri

Zeilvakanties in de baai van Napels.


Eilandhoppen in de baai van Napels, een uitstekende manier om dit prachtige zeilgebied te ontdekken.

Voor de culinaire lekkerbekken is de keuken van Italië het paradijs van Europa.

Zeilen in de Baai van Napels, waar de rich and famous komen.
Amalfi kust Met de gemakkelijke en voordelige toegang met budget vliegmaatschappijen naar Napels is dit een zeilgebied dat totaal onderschat wordt door vele zeilers. Afstanden zijn meestal bescheiden en de plaatsen die je kunt bezoeken bieden veel interessante zaken. Ideaal voor een combinatie van cultuur en ontspanning op het water!
De baai van Napels nodigt uit om langer vakantie te houden na het zeilen. Napels en vlakbij gelegen Pompeii liggen op het netvlies van vele toeristen. De Amalfi kust is een gebied wat heel interessant is vanaf de zee en ook van het vaste land. Capri, Sorrento, Amalfi en Positano (zeer chic) zijn de namen die beelden oproepen van elegantie en stijl. Maak een zeiltocht naar de Pontine eilanden en laat u verrassen door deze prachtige vulkanische eilanden archipel. Of breng een bezoek aan het mondaine Capri en Ischia met hun prachtige natuur.

Kom zeilen in de Baai van Napels en ontdek dit prachtige gebied!

Bezoek tijdens uw zeilvakantie de Pontine eilanden.

De Pontine eilanden-archipel ligt bijna in het centrum van de Tyrrheense Zee, voor de Lazio kust in de baai van Napels. Er zijn twee groepen eilanden: Ponza, Palmarola, Gavi en Zannone in het noordwesten en Ventotene en Santo Stefano in het zuidoosten. Tweeëntwintig nautische mijl scheidden de twee. De Pontine eilanden zijn voornamelijk van vulkanische oorsprong. De verschillende chemische eigenschappen van de stenen geven een onmiskenbare verschijning.

Indien u minder zeilervaring heeft kunt u ook deelnemen aan een flottielje.
kaart Napels

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de prachtige kustlijn en eilanden van Italië, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Italië - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Wij bieden een bijzondere flottielje in Italië - vanuit Sardinië.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.


Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid

eiland Ischia

Varen naar Ventotene.

Het eiland Ventotene heeft een oppervlakte van slechts 124 hectare en een permanente bevolking van minder dan 500 inwoners. Het Romeinse tijdperk heeft hier de belangrijkste sporen achter gelaten. De Romeinen bouwden een groot residentieel complex, Villa Giulia. De haven is uitgegraven in rots gesteente; de Romeinen maakten het aqarium onder de vuurtoren en verzorgden het eiland met grote waterreservoirs. De zigzag hellingbaan van de Romeinse poort naar het hart van de stad symboliseert de verbinding tussen het eiland de geschiedenis van oud en modern.

Voor anker bij Santo Stefano.
Santo Stefano ligt iets meer dan 1 nautische mijl van Ventotene ligt het eiland Santo Stefano. Circulaire in vorm, met een oppervlakte van 28 hectare, wordt zijn silhouet gedomineerd door de enorme gevangenis gebouwd in 1795. Deze was in gebruik tot 1965 als een gevangenis voor levenslang veroordeelden. Het onbewoonde eiland is populair voor uitstapjes en om haar wilde vegetatie.

Zeilen naar Ponza.

Ponza is één van de meest interessante eilanden in de Middellandse Zee. Het aanzicht van Ponza en omgeving nodigen uit tot een bezoek, het is prachtig en fascinerend. De delicate halve cirkel van roze en witte huizen rond de haven, het kleine kerkhof en het silhouet van het eiland zorgen voor een prachtig aanzicht. Ponza is een smalle rots strook dat gedurende millennia door stormachtige zeeën is geerodeerd en weggevreten. Het eiland biedt een aantal charmante plekjes: het eilandje van Gavi, Cala Gaetano, Punta Nera, Cala di Frontone. De baaien zijn zeer divers en charmant.

Korte zeiltocht naar Zannone.
Zannone ligt ongeveer 6 mijl van Ponza en geeft de indruk van een oase. Het is een van de weinige gebieden waar de kenmerken van de typische flora en fauna van de Middellandse Zee bijna intact zijn gebleven. Zannone is onderdeel van het Circeo Nationaal Park.

zonsopkost PalmarolaPalmarola
Palmarola ligt op ongeveer 8 mijl van de haven van Ponza, is onbewoond, maar in de zomer zijn er een paar back-up en verfrissingspunten geopend. Ischia, Capri, Procida en Vivara vormen de Partenopean eilanden in de baai van Napels die u in uw zeilvakantie kunt bezoeken.

Kortom het is een prachtig gebied om te zeilen en te genieten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Italië en onze Italiaanse bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!