contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Atlantic

varen Atlantische kust Frankrijk

La Rochelle in de Atlantische Oceaan, de startplaats van vele Franse zeilwedstrijden


Charente-Maritime aan de zuidwestkust van Frankrijk biedt een 290 mijl lange kustlijn en is daardoor een prachtig zeilgebied om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Enkele belangrijke pluspunten van dit gebied zijn de zonnige dagen en 100 idyllische zandstranden. Dit maakt het een populaire regio bij de lokale bevolking en bezoekers.

Atlantische kust, lange deining, ruige kusten en prachtige plaatsen om te bezoeken. De meeste wereld omzeilers slaan deze kust over, zonde!

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in Frankrijk!
kaart Bretagne
zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de prachtige kustlijn en eilanden van Frankrijk, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Frankrijk - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Wij bieden een bijzondere flottielje in Frankrijk - bezoek Corsica met een start in Sardinië.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.


Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid

La Rochelle is perfect gelegen is aan de rand van de Atlantische Oceaan.

La Rochelle ingang haven
La Rochelle, het laatste bastion van de Britse overheersing in Frankrijk, is eenvoudig te bereiken van de meeste plaatsen uit Europa.
Het biedt een historische stad en goede gevarieerde zeilmogelijkheden. Het klimaat en water is er warmer dan ten Noorden van de Loire.

La Rochelle in de Atlantische Oceaan, de startplaats van vele Franse zeilwedstrijden.


De interessante eilanden Ile d’Oleron en Ile de Ré zijn beiden eenvoudig te bereiken en liggen op een mooie zeilafstand.
De steden zijn aantrekkelijk, hebben veel goede restaurants en hotels zijn redelijk geprijsd er zijn genoeg leuke plaatsen om een paar dagen voor of na het zeilen te vertoeven.

stad aan Atlantic kustEr is een flinke zeilvloot van monohulls en catamarans beschikbaar gedurende het seizoen en er zijn mogelijkheden om een lekker lang weekend te zeilen.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Frankrijk en onze bestemmingen in Frankrijk vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!