contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Cote d'Azur

aan boord van klassiek jacht Cote d'Azur

Zeilen in Frankrijk, ontdek de Cote d'Azur met uw eigen jacht.


Meer af naast de sjieke jachten in St Tropez, Cannes of Menton.

Ontdek de glamoureuze kust van de Franse Rivièra en geniet van de chique levensstijl.
Geniet van geweldig zeilen, resorts met glamour, zandstranden en gastronomische lekkernijen op een zeilvakantie in het zuiden van Frankrijk.
De Franse Rivièra biedt zo'n legendarische mix van warme blauwe zee, prachtige zandstranden en levendige resorts en geeft het zuiden van Frankrijk een bijzondere charme aan zeilers. Zeilend met uw eigen zeiljacht is echt de beste manier om dit prachtige stuk van de Middellandse Zee te bezoeken.

De kleuren licht en geurende landschappen hebben al zoveel kunstenaars aangetrokken, gecombineerd met warme fluweelzachte nachten, zijn alle ingrediënten van de eeuwige aantrekkingskracht van de Franse Rivièra.
Op een zeilvakantie kunt u ongerepte eilanden, ruige inhammen, zandstranden ontdekken - zij aan zij met de grote kosmopolitische resorts van Cannes, Nice en Monte Carlo. En niet te vergeten St. Tropez met zijn beroemde klokkentoren, schilderachtige geplaveide straten en collectie van designer boetiekjes.

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in Frankrijk!
kaart Cote d'Azur
zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de prachtige kustlijn en eilanden van Frankrijk, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Frankrijk - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Wij bieden een bijzondere flottielje in Frankrijk - bezoek Corsica met een start in Sardinië.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.


Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid

Zeilen langs de Cote d'Azur, de meest hippe plek van de hele Franse kust.

Het Zuiden van Frankrijk is eenvoudig te bereiken via de luchthavens van Marseille en Nice.

oude haven van MarseilleDe jachtverhuur prijzen liggen iets hoger dan elders. In het hoogseizoen zijn jachthavens vaak vol zijn en pittig geprijsd, maar er zijn ook alternatieve ankermogelijkheden.
Als u buiten het seizoen kunt gaan dan is dat natuurlijk beter.

De omgeving van Marseille in het bijzonder heeft veel moeite gedaan om een aantrekkelijker aanzicht te hebben. De oude haven is nu een aangename en veilige plaats omringd door uitstekende restaurants.
In de haven van Pin Roland liggen de meeste van onze Franse jachten. De Porquerolles eilanden zijn goed te bereiken vanuit deze basis en liggen vlakbij voor de kust.
De glitter en glamour van St. Tropez, Cap d’Antibes en Cannes liggen onder bereik hoewel de laatste op een behoorlijk stuk varen ligt.

Een zeilcruise langs de Franse RivièraDe Franse Rivièra strekt zich ruw genomen uit tussen Marseille en de Italiaanse grens en kenmerkt zich door de geur van de zilte zeelucht en kastanjebomen. Het is één van de bekendste toeristische gebieden ter wereld. Een kust met veel mogelijkheden en een meestal aangename wind. Veel gastvrije marina's langs de kust en bekende namen zoals Le Lavandou, Saint Raphaël, Fréjus en Port Grimaud. Voor vele zeilers het beloofde land, maar er valt in de omgeving meer dan genoeg te beleven ook voor gezinnen met kinderen.

Mondaine badplaatsen als Nice, Cannes en Monaco zijn echte trekpleisters waar het prima flaneren en shoppen is. Voor de vakantieganger die de drukte liever aan zich voorbij laat gaan zijn er echter genoeg alternatieven. De drie eilanden, Île de Porquerolles, Île du Levant en Île de Port Cros, staan bekend als de Îles d'Or. Er zijn voldoende verscholen ankerbaaien en kleine jachthavens in dit gebied aanwezig. prachtige baai bij Ile de Porquerolles

De prijzen van de jachthavens liggen in de zomer wel op een hoog niveau.
Proef de sfeer van Nice, Cannes, Antibes, St. Tropez en het prinsdom Monaco. Ook zijn er mogelijkheden om in de geschiedenis te duiken en oude gebouwen en musea te bezichtigen.

Op naar het avontuur
Voor de avontuurlijke en ervaren zeilers is een tocht naar Corsica mogelijk. Corsica een paradijs op aarde door zijn prachtige afwisselende natuur en culinaire specialiteiten. Calvi gedomineerd door haar fort Vauban, Propriano en Bonifacio aan de rand van de rotsen en kliffen. Kortom het is heerlijk om te zeilen in Frankrijk langs de Franse Rivièra.
Het zeilen in dit gebied is een heel goed alternatief ten opzichte van de Costa Brava in Spanje. Griekenland, Kroatië en Turkije blijven echter de toppers met prachtige natuurlijke baaien en ankerplaatsen.

Kortom het is een prachtig gebied om te zeilen en te genieten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Frankrijk en onze Franse bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!