contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Balearen

haven van Soller op Mallorca

Zeilen in de Balearen, bezoek het natuurpark Cabrera


Mallorca is een prachtig eiland om in 1 of 2 weken rond te varen. Maar een oversteek naar Ibiza of Menorca is ook goed mogelijk.

Mallorca is een ideale bestemming voor een familie zeilvakantie met afgelegen baaien, witte zandstranden en azuurblauwe zeeën.

In 2016 zijn wij een eigen flottielje gestart met ervaren Nederlandse begeleiding, kom flottielje zeilen in Mallorca.

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in de Balearen!

Ontdek de interessante stad Palma de Mallorca op de wisseldag, of beter neem enkele dagen voor of na uw zeilvakantie om dit mini Barcelona te ontdekken.
kaart Balearen
Bekijk hier de prijzen van de zeiljachten in Mallorca!

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Spanje, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Spanje - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Wij bieden een flottielje in Mallorca.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.


Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid


Bekijk hier de door ons gemeten windkracht en windrichting in Mallorca!

De Balearen, eenvoudig te bereiken en veel keus in zeiljachten.

voor anker in prachtige baai Mallorca
Zeilen in Spanje, zeilen in de Balearen!

Mallorca is voor velen een favoriet Spaanse vakantie eiland, en met directe vluchten vanuit Nederland is het een ideale bestemming voor een familie zeilvakantie.
Met een prachtige kustlijn van meer dan 200 mijl is Mallorca een geweldige keuze voor een zeilvakantie.

Charter vanuit Palma, de hoofdstad aan de zuidkust met een 14e eeuwse kathedraal. Bezoek de drukke vissershavens van Andraitx, Soller en Pollença of zeil naar het vreedzame Cabrera Natuur Park.
In de grote baaien van Alcudia en Pollença in het noord-oosten van het eiland bevinden zich veilige ankerplaatsen en mooie havens. Gezinnen en minder ervaren bemanning kunnen ontspannen in de beschutte baaien aan de oostkust met witte zandstranden, veilige zwem gebieden en uitstekende strand restaurants. kathedraal Palma de Mallorca
Meer ervaren schippers willen een route rond het eiland plannen.

Er zijn veel jachtverhuur bedrijven in Palma, maar er is er maar één in het Noorden van het eiland. Er is een klein bedrijf op Menorca en twee op Ibiza. Bijna al de motorjachten – de grotere in het bijzonder – hebben hun thuishaven op Ibiza, en een kleiner aantal in Palma en Menorca. De aanvangsdag is overal zaterdag.

Mallorca is een ideale bestemming voor een familie zeilvakantie.Menorca ciutadellaMallorca biedt aangenaam zeilen met meestal een lekkere wind. In juli en augustus zijn de jachthavens duur en erg vol dus het is handig om uw route goed te plannen, houdt ook in gedachte dat als u rond het eiland wilt zeilen er aan de Westelijke zijde weinig beschutting is.
De twee grote voordelen van de Balearen zijn de goedkope vluchten, en relatief korte vliegtijd, en de zee is heel wat warmer dan in Nederland! Nadeel is dat de beschikbaarheid van schepen soms een probleem is, omdat veel zeilers hier willen zeilen.

Menorca is een aantrekkelijker zeilgebied maar er is een gelimiteerd aanbod en de goedkope vluchten zijn moeilijker te vinden.

IbizaIbiza lijkt het monopolie van de motorjachten te hebben met een grote vloot aan prestigieuze schepen van Sunseeker en Fairline in verschillende afmetingen. Twee kleine zeilverhuur bedrijven zijn onlangs gestart en we hebben ze in ons jachtaanbod opgenomen.

Goed om te onthouden is dat de Spaanse bedrijven enkele van hun jachten in de winter naar de Canarische eilanden brengen en er interessante one-ways mogelijk zijn tegen goede prijzen. Nog interessanter zijn de one-ways naar Cuba.

Kortom het is een prachtig gebied om te zeilen en te genieten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Spanje en onze bestemmingen in Spanje vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!