contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Barcelona

oude haven van Barcelona

Barcelona is een mooi vertrekpunt voor een leuke vaarvakantie.


Huur een zeiljacht in Barcelona en ontdek naast deze prachtige stad ook de kust.

Ook mogelijkheden voor een lang weekend met een vriendenclub!
Of voor uw bedrijf, vraag naar de mogelijkheden.

Als u geen zeilervaring heeft kunt u zeiljacht met schipper huren. Vertel ons uw wensen en wij organiseren uw droomvakantie in Barcelona!
kaart Barcelona
zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de mooie kustlijn en vele eilanden van Spanje, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in Spanje - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: flottielje zeilvakantie is een geweldige manier om dit opwindend vaargebied te ontdekken.
Wij bieden een flottielje in Mallorca.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!
GULET VAKANTIE: Volledig bemande gulets, traditionele houten jachten zijn erg leuk voor grotere groepen van 8 tot 20 personen.


Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid

Zeilvakantie Barcelona, ontdek de bijzondere kust vanuit Barcelona.


dorpje aan zee Costa BravaHet zeilen vanuit Barcelona Noordwaarts richting de Pyreneen is zeker het beste wat we u kunnen bieden op het vasteland van Spanje. Er is hier een klein aantal motorjachten – voornamelijk kleinere – beschikbaar voor charter.

Indien u met een charter jacht in Barcelona start dan is een enkele reis naar Mallorca mogelijk als ook een tocht langs de Costa Brava. Meestal is het een verlenging van uw vakantie aan de stad zelf.
De meest aantrekkelijk stad in de buurt is Tossa en het is een lange zeiltocht heen en terug.
Een veel betere keus is om uw zeiltocht te starten vanuit Palamos, u kunt bijvoorbeeld met Transavia naar Girona vliegen.

Een nieuwe charterhaven is Roda de Bara, waar u een prachtige zeiltocht kunt maken langs de Catalaanse kust en bijvoorbeeld Taragona, Cambrils of de Ebro delta kunt bezoeken.

Als alternatief hebben we ook een goede selectie van catamarans in Ampuriabrava, ook te bereiken via Girona.
Palamos, Platja d’Oro, St Feliu, L’Estartit, L’Escala en  Ampuriabrava:
De hier genoemde plaatsen hebben allen een haven of een echte marina (of beiden zoals in Palamos) met alle moderne faciliteiten. Het landschap is aantrekkelijk. Als het weer rustig is zijn er vele kleine inhammen (cala’s) waar u voor anker kunt gaan om lekker te zwemmen.
Enkele voorbeelden zijn: Aiguablava, Sa Tuna, Sa Riera en Montgo.
U kunt daar niet overnachten omdat de grotere baaien niet beschermd zijn voor de heersende Tramontane wind en vol liggen met kleine bootjes.

Cadaques prachtig dorpje met huis van Salvador DaliCadaques – lange tijd het thuis van Salvador Dalí – is een van de beste plaatsen om te bezoeken en voor anker te gaan.

U kunt er prima in de zomer terecht maar net zoals overal in de Westelijke Middellandse Zee is het in augustus erg druk.
Barcelona ligt vlakbij en dit is een prettig gebied bij de stad met 4 miljoen inwoners. De overheersende passie van de Spanjaarden is kleine motorjachten.

Kortom het is een prachtig gebied om te zeilen en te genieten.

Bel of mail ons gerust als u specifieke vragen heeft.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in Spanje en onze bestemmingen in Spanje vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!