contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Antigua

Uitzicht op Antigua Nelson Dockyard

Antigua is gelegen in het hart van de Kleine Antillen en telt wel 365 stranden, en daarmee houdt het niet op. Daarnaast kunt u genieten van de heldere zee, een constante zeilbries en een overdaad aan regatta's op de kalender.

Huur een zeiljacht in Antigua en waan u een deelnemer aan de Antigua race!

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.

Zeilen rond Antigua!


onbewoond eiland met prachtig strand
Nelson's Dockyard is een goede startplaats voor uw zeilvakantie in Antigua, zeil rond Antigua en bezoek het relaxte Barbuda. Geniet van zijn bruisende nachtleven en levendige bars vol yachties die een rumcocktail drinken.

Elk heeft zijn eigen karakter.

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid

kaart Leeward eilanden


Zeil rond Antigua en bezoek andere prachtige eilanden op uw zeilvakantie!


Met 365 door palmen omzoomde stranden en talrijke ankerplaatsen, biedt Antigua uitstekende zeilvakanties rond het eiland.

Antigua was de Caribische schuilplaats van Lord Nelson. Denk eens aan ontelbare eilanden en kompleet verschillend van elkaar. Denk eens aan een mengelmoes van culturen. Denk eens aan onbedorven en prachtige ankerplaatsen. Welkom in Antigua en Barbuda en de Leeward Islands!

Antigua heeft mogelijkheden om te feesten, dans de hele nacht op het ritme van de steel drums. Geniet van het aanbod aan watersport mogelijkheden en belastingvrije aankopen. Het onbedorven zuster eiland Barbuda met zijn perfecte roze zandstranden en vogels is de plek om helemaal tot rust te komen.

Antiqua race weekMet warme en constante passaatwinden en vele idylische veilige ankerplaatsen zijn Antigua en Barbuda een fantastische bestemming voor de zeiler.
Dit zeilgebied strekt zich uit van Guadeloupe in het Zuiden tot zuster eiland Barbuda, Nevis en St. Kitts, St. Barts en St. Maarten.

Guadeloupe een Frans eiland, Barbuda bekend om zijn rust, fregatten en kilometers lange witte zandstranden, Nevis en St. Kitts weelderig en verwelkomend, St. Barts, met zijn wereldwijze elegantie, St. Maarten een onstuimige mix van Franse en Nederlandse culturen. En natuurlijk de prachtige diversiteit van Antigua. Met zijn afgelegen baaien in het Noorden tot de historische scheepswerf van Lord Nelson in het Zuiden, tot omgebouwde suikermolens aan de Oost kust. Het is een zeilgebied wat op u ligt te wachten om ontdekt te worden.

Antigua Race Week, een fantastisch zeilevenement.Nelson Dock yard AntiquaDeze locale zeilweek eind april, eerste week mei heeft zich ontwikkeld tot een internationaal evenement wat zeilers van over de hele wereld aantrekt. Duizenden zeilers genieten van de feesten en stemming na de wedstrijden. Op de deelnemende boten varen olympische en professionele zeilers en geeft u de gelegenheid om de competitie aan te gaan.
Zeilfanaten komen jaar na jaar terug om dit festijn mee te maken en te zeilen in de perfecte omstandigeden van de warme en constante passaatwinden.

Voor reizigers uit Nederland is dit een van de aantrekkelijkste bestemmingen door de uitstekende zeilmogelijkheden gecombineerd met rechtstreekse vluchten.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!