contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Grenada

zeilen in de Grenadines

Zeil in de Grenadines en beleef de ideale zeilomstandigheden!

Ontdek deze Robinson Crusoe eilanden met zacht wit zand, turkoois zee en spectaculaire koraalriffen.

Grenada groen eilandZeilvakantie in Grenada is zeilen in een echt stukje tropisch paradijs. Op dit eiland vindt u bergachtig landschap en tropisch regenwoud met spectucalaire watervallen. Een groot gedeelte van Grenada is beschermd natuurreservaat, met prachtige natuur en wilde dieren.
Op uw zeilcruise in Grenada treft u vele witte en zwarte zandstranden, enkele daarvan zijn door National Geograpic als ’s werelds mooiste benoemd.

Rechtstreekse vluchten naar Grenada!

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.


kaart Windward eilandenzeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid


Zeilen in Grenada, Tweeling basis – Grenada en St. Vincent


St Vincent in de GrenadinesGrenada jachtverhuur
Grenada is een van de Caribische bestemmingen die rechtstreeks te bereiken zijn met een lijnvlucht of chartervlucht. Het is daarom een zeer aantrekkelijke bestemming. Vluchten tussen de eilanden zijn regelmatig en niet duur dus een vlucht naar Barbados is een optie.

GRENADA is een glooiend, bergachtig eiland bedekt met geurige kruiden bomen en zeldzame tropische bloemen. Omringd door fantastische stranden, en leuke pittoreske stadjes is dit groene eiland een belangrijke basis geweest voor de handel in nootmuskaat, kruidnagels, gember, kaneel en cacao. De geur drijft over de kleurrijke Zaterdag markt en het dichte bos van Grenada. Landinwaarts van dit vulkanische eiland zijn bruisende rivieren en watervallen, weelderige regenwoud en een van de mooiste adembenemende bergmeren die u zich kunt voorstellen. De hoofdstad St. George is wijds bekend de liefelijkste stad in de Cariben. Zijn hoefvormige haven is omringd door pastel kleurige havengebouwen en de traditionele winkels en huizen met rode dakpannen.

Zodra u op onze basis arriveert op het True Blue Bay Resort en de jachthaven op de Zuidelijke kust van Grenada, begrijpt u waarom onze charter klanten jaar na jaar terugkomen om de beroemde gastvrijheid te ervaren. Onze jachten zijn volledig uitgerust en onderhouden naar de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn trots op onze eersteklas service en bieden u individuele jacht en navigatie instructie aan om te verzekeren dat u zich thuis voelt met het jacht en het gebied. Zo haalt u het beste uit uw vakantie!

zeiljachten bij St VincentOm het u comfortabel te maken op uw Grenadines charter en u optimaal van het jacht te laten genieten bieden wij een schipper service aan. U start op de eerste dag vanuit onze basis in Grenada en vaart naar het eiland Carriacou. Gedurende de trip stelt de schipper u en uw bemanning op hun gemak door de bediening van het schip en het zeilgebied uit te leggen. De schipper gaat in Carriacou van boord en laat u verder vrij om te genieten van uw ontdekkingsreis door de Grenadines.

ST.VINCENT in de Grenadines. Prachtig onbedorven eiland met ontelbaar aantal turquoise baaien en ankerplaatsen om te ontdekken. De Tobago Cays, adembenemend mooi en onberoerd door de commercie van vandaag. Mustique roept beelden op van een idyllische levensstijl die slechts aan een klein aantal mensen is gegund. Bequia, de dagen vliegen voorbij terwijl u geniet van het leven op deze relaxte plek.

St. Vincent is een goede startplaats om een one-way te maken. U heeft de passaatwinden in de rug voor een prettige en snelle passage door deze fantastische eilanden. Ervaren zeilers zullen ook de rijkdom ervaren om verschillende eilanden te bezoeken inclusief het koraal eiland Anegada. Er bevinden zich honderden ankerplaatsen om te ontdekken in de BVI. Mooring boeien om aan te overnachten zijn op veel plaatsen beschikbaar en er zijn veel aantrekkelijke strandbars en restaurants rond de eilanden.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!