contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Cuba

zeilen in Cuba

Kom zeilen in Cuba, een prachtig eiland om per zeiljacht te ontdekken

Cuba is een opwindende bestemming met een aantal van de mooiste stranden ter wereld, een rijk cultureel erfgoed en een levendige benadering van het leven.

artikel zeilen in CubaLees hier het artikel over zeilen in Cuba uit de Nautique.

Rechtstreekse vluchten naar Cuba!

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.


zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
kaart Cuba MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid


Zeilvakantie Cuba, de nieuwe Caribische zeilbestemming!


Sigaren in CubaCuba jachtverhuur
Wie Cuba zegt, denkt aan sigaren, Fidel en de lichte hoofdpijn die u heeft na een avondje teveel Cuba Libres drinken.

Maar wie dit grootste eiland van het Caribisch gebied bezoekt zal er geen kater aan overhouden!

Cuba, het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen.

Meer dan 4000 riffen en inhammen maken deel uit van Cuba, inclusief het bijzondere Isle of Youth (Isla de la Juventud) met een oppervlak van 2200 km2. Ook wel bekend als de sleutel van de golf is Cuba het grootste eiland van de West Indies en één van de grootste van de wereld. Cuba heeft meer dan 300 natuurlijke stranden met fijn wit zand en kristal helder water. Havana CubaHet belangrijkste van deze stranden is Varadero; maar er zijn anderen Oostelijk van de hoofdstad in Holguín en Cayo Largo del Sur, als ook in de Noordelijke plaatsen Ciego de Avila en Villa Clara.

Warm, rustig, kristal helder water omringt de Cubaanse archipel. Duikliefhebbers en zeilers komen graag naar Cuba vanwege de helderheid van het water, niet vervuilde en goed beschermde bodem, diversiteit aan onderwater flora en fauna en weinig getijden stromen. Het aanbod van charter jachten in Cuba is niet groot maar er is een goede selectie van monohulls en catamarans, voornamelijk in drie en vier cabine configuratie.

Om Cuba te bereiken is eenvoudig, er is een groot aanbod aan chartervluchten vanuit heel Europa, inclusief Londen en Amsterdam.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!