contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren Belize

zeilen in Belize

Kom zeilen in Belize, ontdek tropische Caribische schoonheid, eeuwenoude Maya-cultuur, regenwouden en stranden met palmbomen.

Een zeilbestemming die nog maar door weinigen ontdekt is, u vindt er nog vele verlaten baaitjes en de rust die u niet overal meer vindt in het Caribisch gebied.

De thuishaven van het op één na langste koraalrif ter wereld, Belize is nog echt een onbedorven plek.


Ook voor duikfanaten een hotspot, verken het werelberoemde Great Blue Hole bij het Lighthouse Reef.

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.


kaart Belize zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid


Zeilvakantie Belize, volop avantuur!


Belize jachtverhuur
Ontdek een fantastische bestemming, avontuur en natuurschoon.

prachtig strand in BelizeBelize wordt wel de Caribische parel in Midden-Amerika genoemd en is het kleinste land van Midden- Amerika. Belize is nog redelijk onbekend voor veel reizigers. Op het gebied van toerisme zal hier op korte termijn verandering in komen, want de natuur doet door de vele witte stranden Caribisch aan. Ook de temperaturen zijn vergelijkbaar met het Caribische gebied.

Thuisbasis van het langste barrière rif op het Westelijke halfrond en het op een na grootste van de wereld biedt Belize fantastisch zeilen in rustig water, scuba duiken, snorkelen, vissen, kajakken, vogel en wild leven observatie, ruines van de Maya’s en meer.

Het rif beschermt eveneens de uitgestrekte, ongerepte stranden van Belize voor het genot van zwemmers en zonaanbidders. De enige reden waarom niet meer mensen Belize bezoeken is omdat het vanuit Europa lastig te bereiken is. Minimaal twee maaloverstappen en daardoor niet praktisch voor een vakantie korter dan twee weken. Als u de tijd neemt dan is dit een onvergetelijke plek, niets uit de Cariben kan eraan tippen!
rotsformatie met waterval in Belize
De aantrekkingskracht is niet alleen het uitstekende zeilen binnen het koraalrif (hoewel dat reden genoeg is, kijk maar naar de Blue hole rechts onderaan) maar er zijn nog een heleboel andere mogelijkheden. Het scuba duiken is een van de beste van de wereld; er zijn prachtige nog in perfecte staat verkerende overblijfselen van de oude Maya cultuur, ruines uit de 2e tot 9e eeuw. De stranden zijn net zo mooi als die u elders vindt en het land heeft enkele van de mooiste luxueuze hotel complexen van de wereld.

Met ongeveer 40 charter jachten in het hele land en meer dan 175 riffen om te ontdekken is Belize een waar onbedorven toevluchtsoord. Wij hebben twee basissen, een in het Noorden in San Pedro en een in het Zuiden in Placencia en kunnen daardoor een grote keus aan routemogelijkheden aanbieden.

Voor een ieder die van zon, natuur, avontuur, sport of archeologie houdt is Belize een prima vakantieland.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!