contact@global-yacht.nl   |    +31 6 20553904

Zeiljacht huren BVI's en Tortola

kaart BVI

Zeilen in de British Virgen Islands.

De Britse Maagdeneilanden zijn uitstekend geschikt voor een zeilvakantie met meer dan 60 ongerepte eilanden, eilandjes en cays.
De vier hoofdeilanden van de Britse Maagdeneilanden zijn Tortola, Virgin Gorda, Anegada en Van Dyke.

De Britse Maagdeneilanden zijn een paradijs met turkoise blauwe zee, zonovergoten havens en witte zandstranden en dus een droombestemming voor zeilers!

Deze bestemming is heel goed geschikt voor de minder ervaren zeiler, maar pas op, u vaart wel op zee!

Heeft u niet voldoende zeilervaring, dan kunnen wij u helpen met een schipper.
prachtig strand BVI

zeilvakantie keuzes:
ZELFSTANDIG ZEILEN: Ontdek de vele eilanden in het Caribisch gebied, ieder met een eigen kenmerk. We bieden een uitgebreid assortiment van bareboat jachten en catamarans vanuit alle bases in het Caribisch gebied - kies uit de vaargebieden hiernaast.
FLOTTIELJE ZEILEN: Er zijn helaas nog geen flottieljes in het Caribisch gebied.
MEEZEILEN: een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Of gaat u alleen op vakantie? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Maar u kunt ook met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper huren!

Zoek uw zeiljacht in de zoekbox met online beschikbaarheid


De Britse Maagdeneilanden zijn een waar zeilparadijs beschermd gelegen achter koraalriffen en eilandjes.


zeiljachten voor anker in BVIBVI jachtverhuur
Als u nog nooit in de Britse Maagden eilanden hebt gezeild dan bent u toe aan een warm onthaal. U treft er witte zandstranden, rustige passaatwinden; warm, kristalhelder water; en vriendelijke mensen waar u ook heen gaat aan.
Als u dit paradijs eiland al eerder hebt bezocht kom dan om herinneringen op te halen en nieuwe ontdekkingen te doen. Het is de hemel voor de zeilers, en een ideale manier om het koude en vochtige Noord Europa te ontvluchten.

Veel van onze schepen zijn uitstekend uitgerust om te duiken van de brede zwemplateau’s en hebben doorloop spiegels. Wij kunnen ook een schipper/hostess voor u verzorgen om dit onderwater paradijs beter te ontdekken.
De Britse Maagden eilanden zijn bekend om zijn oorspronkelijke koraalriffen met een overvloed aan tropische vissen. Voor de wrakduikers is er een waar paradijs met een post schip dat hier honderd jaar geleden is gezonken.

De Britse Maagden eilanden worden door velen beschouwd als de perfecte bestemming voor zeilers die voor het eerst een schip huren, met zijn kalme zee, constante passaatwinden en navigatie op het zicht.


Road town TortolaErvaren zeilers zullen ook de rijkdom ervaren om verschillende eilanden te bezoeken inclusief het koraal eiland Anegada. Er bevinden zich honderden ankerplaatsen om te ontdekken in de BVI. Mooring boeien om aan te overnachten zijn op veel plaatsen beschikbaar en er zijn veel aantrekkelijke strandbars en restaurants rond de eilanden.
We raden de’Cruising Guide to the Virgin Islands’ aan als een goede uitgave om een trip te plannen voor uw aankomst. Dit boek biedt luchtfoto’s van al de ankerplaatsen aan, uitvoerige informatie over restaurants en walfaciliteiten als ook een uitvouwbare kaart waar u uw trip op kunt intekenen en als souvenir kunt bewaren. U treft een naslag exemplaar aan op uw schip en kunt ook een exemplaar op onze basis kopen.

Probeer om hier twee weken heen te komen. Tortola bereiken is niet eenvoudig en u moet meestal een maal overstappen, vaak in Antigua.

Meer achtergrondinformatie over zeilen in het Caribisch gebied en onze Caribische bestemmingen vindt u hier.

Boek nu uw zeilvakantie!